Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Dunajské vlny s třešněmi
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Jogurtový koláč s tvarohem
Rýžový nákyp s broskvemi
Hrubasova vepřová rychlovka
Kynutý koláč s tvarohem
Lívance s cukrem a skořicí
Přírodní maso se žampiony - minutka
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi