Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makrely na roštu
Zapékaná kapusta s rýží
Jablečná buchta s pudinkem
Černé trubičky
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Lilkové koláčky
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Barevná karamelová lízátka
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…