Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolky
Vepřové plátky pana nadlesního
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Fazolová polévka se zelím
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Domácí koblížky od babičky
"Párkrole" - párkové kremrole
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Červené špagety
Indický špenát se sýrem halloumi
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou