Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Indická kuřecí stehna
Gnocchi s listovým špenátem
Turecký med
Celerová pomazánka III.
Omáčka z vepřových jater
Chili (chilli) con carne
Špagety se špenátem a sýrem
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Hráškový prívarok (přívarek)
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot