Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Ananasová podkova
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Lasagne s masem a žampiony
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Kořeněný patizon v těstíčku
Barevná karamelová lízátka
Chobotničky ze špaget
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger