Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Hrnečková paštika
Malinovo-jahodové muffiny
Kuřecí prsa na pórku
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Ořechová roláda s rumem
Bramborová frittata
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree