Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mražená káva
Vdolky pečené v troubě
Buchta celulitida
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Lehká tvarohová pomazánka
Hovězí pečeně na červeném vínu
Jehněčí kotletky & karotky na…
Špenátová omeleta
Vláčný velikonoční beránek
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč