Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná buchta
Kuře v zelenině
Maso na gril nebo do trouby v…
Kakaové řezy s krémem
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Krevety Pil Pil
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Plněné taštičky z listového těsta
Kuře „65“
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…