Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka s rýží
Tatranské kuře
Pastýřský koláč - Páj
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Medová kuřecí stehýnka
Potahovací hmota
Nejlepší banánová bábovka
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest