Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem
Těstovinový salát Moravanka
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Meruňkový koktejl
Mleté maso na žampionech
Bruselské hovězí - minutka
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Domácí vepřová šunka
Thajská polévka
Restované žampiony s bramborami a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest