Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí roláda s nádivkou
Tvarůžková pomazánka V
Kynuté máslové koláčky
Růžičky z listového těsta
Omáčka z vepřových jater
Zapečené brambory 2
Čalamáda na špagety
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Univerzální jednoduché těsto na…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree