Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová čalamáda
Dort s ovocem a želatinou
Buchty jako od babičky
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Treska v krustě
Quiche s tuňákem a cibulí
Asijský králík - jednoduše a chutně
Hráškovo pórkový krém
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree