Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Excelentní zážitek
Pórková polévka se slaninou
Plněný květák mletým masem
Trubičky
Linecká velikonoční vejce II.
Jerky - sušené maso
Vynikající vanilková zmrzlina
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Pečená dýně
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest