Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Osvěžující ovocný dort
Tvarohové těsto na slano i sladko
Salát z kysaného zelí III.
Sýrová polévka s vejci
Smažené plněné kapustové listy …
Kapr pečený s bylinkami na másle
Adamovy kuličky (sekaná)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Kuřecí nudličky v tempuře
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree