Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Maminčino kuře
Trojbarevný koláč naší babičky
Plněná sekaná z bůčku
Bramborový guláš III.
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Pomazánka se sušenými rajčaty
Hovězí líčka na houbách
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree