Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s houbami
Pečená zelenina
Koprová omáčka expres
Burisony v karamelu
Zapečené brambory se šlehačkou
Bábovka "bleskovka"
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree