Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Květáková polévka s krupicí a vejci
Babiččiny "Francky"
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Pomazánka "hned pryč"
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Filé v alobalu
Lehká tvarohová pomazánka
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree