Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Kefírový chléb
Kapustové karbanátky II
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Bramborový knedlík podle norem
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou