Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oběd z papiňáku
Hned měkké vánoční perníčky
Nakládaný balkánský sýr III.
Placek ze strouhanky
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Banánová espuma v čokoládové…
Kuře po sečuánsku
Kefírový koláč s ořechy
Kančí guláš - staročeský
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení