Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka pro děti i dospělé
Pampeliškový med III.
Thajská čočka se zeleninou
Krevety Pil Pil
Celerová pomazánka s česnekem
Těstoviny s rajčaty
Salát Caprese II
Lečo s mletým masem
Pečená řepa s česnekem a fetou
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou