Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švei-ču-žou
Karamelové řezy s piškoty
Plněná vejce s kaviárem
Jednoduché artyčoky
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Kávový dort (řez) s pudinkem
Řízky v klobásovém zelí
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Medová žebra
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…