Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Dušené vepřové v zelí
Cukrářská vánočka (mazanec)
Sněhový koláč s marmeládou
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Borůvkové muffiny - rumové
Česneková pomazánka z červené řepy
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli