Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechová bábovka III.
Květákové karbanátky II.
Kuřecí játra na olivách a víně
Měkké perníčky
Bábovka jak od paňmámy
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Bylinková krkovice na houbách …
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení