Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Kotlíkový guláš II.
Chodský koláč
Dresing z kysané smetany
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Koprová omáčka se žampiony
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Těsto na domácí chleba
Boloňské špagety
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…