Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Bramborové pusinky (1922)
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Roláda s nugátovým krémem
Maďarská rybí polévka
Jednoduché artyčoky
Špekové knedlíky v alobalu
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Vánoční cheesecake
Jemná kedlubnová polévka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci