Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová kulajda
Italské kuře II.
Pečené kuře na zelí s medem
Hranolky se sýrem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Jablečné koláčky z listového těsta
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Čokoládové suflé bez lepku
Raubířovy zapečené těstoviny
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…