Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Pečené vepřové koleno na zelí
Alsaský jablečný koláč
Rychlá perníková roláda
Steak Diane
Prdelačka z jelítka - jíšková
Pečený Pangasius
Jablečný závin z listového těsta
Kotlety s rajčaty a bramborami
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki