Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený lilek s parmezánem
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Perníčky - hned měkké
Salát z grilované zeleniny
Eintopf s červenou řepou
Bramborovo cuketová polévka -…
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Šunkovo-sýrové karbanátky
Domácí ovocná limonáda
Mexická kuřecí polévka
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli