Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sumec dle baštýře Jardy
Hranolky z kapra
Makový koláč s rebarborou
Zapečená ryba s přílohou
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Italské kari rizoto s králičím masem
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Brokolicový koláč z listového těsta
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Cuketovomrkvové placky
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou