Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s křenem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Sýrový dort II.
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Perník s mřížkou
Králíček na smetaně a hořčici
Bramborové muffiny se slaninou
Celer smažený v kořeněné tempuře
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…