Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová pěna
Jahodové tiramisu II.
Číňan na houbách
Jablková žemlovka se sněhem
Skvělá italská pizza
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Adamovy kuličky (sekaná)
Cereální hruškový / jablečný závin …
Kachní prsa a bramborové suflé
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros