Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Polévka z uzeného masa II.
Křehký rebarborový koláč
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Vepřový tokáň
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou