Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Maso jako z KFC
Zapečené müsli II.
Hovězí po burgunsku
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort