Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…
Zelňačka tety Vandy
Norský dresing na zeleninové saláty
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Medové-ořechové řezy
Jemné tvarohové palačinky
Špaldové sušenky s čokoládou
Pikantní špenátové rolky
Kančí guláš - staročeský
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros