Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta II.
Rychle naložené okurky
Rychlí šneci
Karamelové oplatkové řezy
Rybízový koláč s kokosem
Pečená vinná klobása na pivě
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Borůvkové lívanečky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…