Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Kotlety na smetaně II.
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Masové závitky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Smažené špagety se zeleninou
Asijský králík - jednoduše a chutně
Květáková polévka s kořenovou…
Bramboráky pro děti
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě