Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Obložený rohlíkový koláč
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Kuře s rýží na kari
Italská polévka Minestrone Institutu…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Rychlé karí s květákem a batáty
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky