Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí stehna se zeleninou
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Zapečené kuře s bramborem
Šlehačkový koláč s jablky
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Spaghetti con polpettini
Pesto z medvědího česneku
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.