Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý sirup z jitrocele
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Krůtí medajlonky se sýrem
Americký koláč
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Litá buchta
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Plněné máslové sušenky
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi