Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houby na smetaně
Kmínový chlebík
Brambory s tvarohem
Nivovo-česnekoví slimáci
Linecké košíčky s jahodami
Lesklá citronová poleva
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem