Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Salát z brambor a kyselého zelí
Plněné papriky jinak
Jemná pórková pomazánka
Avokádový salát
Palačinkové řízky s bešamelem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Chřest smažený v trojobalu
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot