Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy sypané
Francouzská bramboračka
Milánské špagety ala zuzanka
Kynutý ořechový závin
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Bramborová buchta slaná
Cibulovo-česneková polévka
Ruské vejce
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot