Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocný dort
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Mleté maso na žampionech
Pizza se sýrem
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Tymiánové hovězí se zeleninou
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Domácí šunka ála vepřováček
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek