Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč
Kuře na soli
Pórková "malovaná" polévka
Nakládaná červená řepa
Maso na houbách babičky Aničky
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Bramborový koláč s tuňákem
Losos (nejen) v bylinkách
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake