Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Velikonoční perníčky - hned měkké
Kremeše s pudinkovým krémem
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tvarůžková pomazánka speciál
Dušená hovězí kližka
Hovězí na houbách s kořenovou…
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Kološvárské zelí z remosky
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky