Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Číňan na houbách
Kukuřičný chléb II.
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Zapečené kuřecí s rajčaty
Mexický předkrm Guacamole
Jednoduché cappuccino řezy
Ořechový biskupský chlebíček
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Nakládané masové kostky dušené na…
Pečená zelenina s kuskusem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi