Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný vepřový bůček
Zapečená brokolice se žampiony
Broskvové řezy s pudinkem
Bůček pečený na zelí
Kuřecí prsíčka v tatarce
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Lívanečky po našem - kynuté
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér