Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský ořechový koláč
Maso na houbách babičky Aničky
Smetanovo-nivová brokolice
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Octové těsto místo listového
Lístkoví šnečci s marmeládou
Dalamánky z chlebové mouky
Bramboráky z chleba
Babičky škvarkoví šneci
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou