Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný vepřový řízek
Gulášová polévka II.
Brokolice alá brokolice
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Kuřecí stehna na medu s jablky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Kuře v solné krustě
Francouzské brambory s pórkem
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…