Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový ovocný koláč
Cibulová polévka se sýrem
Zapečené kuře na žampionech
Neobvyklý kuskus
Kořeněná panenka ve slanině
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Bramborová (úková) omáčka
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka