Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houby na smetaně
Vepřové maso na kmínu a pivu
Posvícenské koláče z r. 1900
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Omáčka k těstovinám
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Citronové muffiny
Žampionové placičky (karbanátky)
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem